Kezelés

 • Frissen elkészült tetoválásodra vigyázz mint egy hímes tojásra a gyógyulási folyamat során.

 • Mindig hallgass a tetoválódra, ő tudja a legjobban hogyan érdemes az általa elkészített tetoválást kezelni. Az alábbiakban az általános tetoválás utáni kezelésről olvashatsz.

Színes tetoválás:

 1. A fóliázást cseréld le 3-4 óránként.

 2. Mielőtt belekezdenél a fóliád cseréjébe fontos, hogy alaposan moss kezet. A tetovált felületet óvatosan de alaposan mosd le langyos vizes-szappanos kézzel.

 3. Óvatosan töröld szárazra a felületet. NE DÖRZSÖLD! Amíg nem gyógyult meg a tetoválásod addig nem szabad dörzsölni. Miután száraz a felület, egy vékony rétegben kenj rá Bepanthen krémet egyenletesen, és fedd le háztartási fóliával.

 4. Ismételd meg a folyamatot 2-3 napig.

 5. Miután letelt a 2-3 nap, kend be a tetoválásodat VÉKONYAN Bepanthen krémmel naponta 3-4 alkalommal. A lényeg hogy NEM SZABAD kiszáradni hagyni, de nagyon nedvesnek sem szabad lennie.

Fekete tetoválás:

 1. A fóliázást vedd le 3-4 óra elteltével.

 2. Mielőtt belekezdenél, fontos, hogy alaposan moss kezet. A tetovált felületet óvatosan de alaposan mosd le langyos vizes-szappanos kézzel.

 3. Óvatosan töröld szárazra a felületet. NE DÖRZSÖLD! Amíg nem gyógyult meg a tetoválásod addig nem szabad dörzsölni. Miután száraz a felület, kend be a tetoválásodat VÉKONYAN Bepanthen krémmel naponta 3-4 alkalommal. A lényeg hogy NEM SZABAD kiszáradni hagyni, de nagyon nedvesnek sem szabad lennie.

 

 • A tetoválásodnak úgy kell lehámlania magától mint egy erősebb napozás utáni leégésnek. Ha kisebb varasodás vagy heges részek maradnak rajta, NEM szabad piszkálni vagy vakarni, magától le fog hámlani pár nap alatt. Türelem.

 • Mindig tartsd a tetoválásodat tisztán! NE áztasd kádban, jacuzziban, vagy medencében, ezeket kerüld el a gyógyulási folyamat során.

 • A tetoválásodat óvd a naptól amíg gyógyul. Miután meggyógyult érdemes egy magas faktorszámú naptejjel védeni a naptól.

 • Ha bármi problémád vagy kérdésed adódna a tetoválásoddal, haladéktalanul keresd meg a tetováló stúdiót.